Ruilen & Retouren

Bij CtrlVA geldt: niet goed, geld terug.

Wij hebben onze artikelen met veel zorg en plezier samengesteld en vinden het jammer als je niet helemaal tevreden bent. Maar wil je toch een product ruilen of retourneren dan is dat geen probleem.
Na ontvangst heb jij 14 dagen de tijd om de artikelen te retourneren en wij zorgen ervoor dat het bedrag binnen 5 werkdagen weer op jouw rekening staat.

Het retourneren kan in 3 eenvoudige stappen:

Stap 1: Stuur een email naar: info@laviniarip.nl met daarin de reden dat je het product wil retourneren en voeg de aankoopbon toe.

Stap 2: Stuur het pakketje op.

Zodra je een antwoord op je mail hebt ontvangen met bijbehorend retourformulier, stuur je het artikel samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres dat op het formulier staat. Onvolledig ingevulde retourformulieren kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Zorg ervoor dat het pakketje een Track & Trace code heeft. De verzender is zelf verantwoordelijk voor het verzenden van zijn of haar pakketje en wij willen een misverstand voorkomen.

Stap 3: Je ontvangt het aankoopbedrag terug op je bankrekening.

Als wij het pakketje in goede orde hebben ontvangen, dan zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen weer op je bankrekening staat.