Jouw vuurtje van passie tot online marketing strategie

Voelt het werk dat je doet zo gemakkelijk en moeiteloos, dat het bijna raar voelt om er geld voor te vragen? Word je nog enthousiast van het werk in en aan je bedrijf? Met andere woorden: doe jij waar jouw vuurtje van aangaat, zowel in je vakgebied als in je strategie?

Liever luisteren? Start dan aflevering 139 van mijn podcast.

Stilstaan in plaats van doordenderen

Het is een heerlijk gevoel als je werk met zoveel plezier en ‘eaze’ gaat. Maar ben je dat vuurtje kwijt? Sta dan even stil. We zijn zo gewend om maar door te denderen in de dagelijkse sleur van het leven, waardoor alles gelijk heel zwaar voelt. Door stil te staan, te reflecteren en naar binnen te kijken, leer je juist wat de mogelijkheden voor jou zijn. Herken je weer wat jou plezier geeft en gemakkelijk afgaat. 

Het is niet de bedoeling dat je moeite hebt met je vakgebied. Het mag zijn alsof je niet aan het werk bent.

Wat laat jouw vuurtje branden?

Wanneer je iets goed kan én leuk vindt, dan vliegt de tijd voorbij. Dat zorgt ervoor dat het interne vuurtje extra hard gaat branden. Ga dus eens bij jezelf na: welke taken zorgen bij jou voor dat vuur? Wat ben je dan aan het doen? Niet alleen vakinhoudelijk, maar ook op het gebied van strategie en zichtbaarheid op online kanalen. In mijn geval voelt het opnemen van een podcast bijvoorbeeld heel gemakkelijk en natuurlijk.

Laat zien wat jij de wereld te bieden hebt 

Het interne vuurtje laat zien wat jij de wereld te bieden hebt. Zeker als coach of therapeut, heb je zoveel moois te brengen. 

Mijn doel is dan ook om online ondernemers te laten zien wat voor impact ze kunnen hebben als ze nog meer aan de wereld laten zien wat ze kunnen bieden. Met online kanalen heb je een gigantisch bereik, waardoor je nog meer mensen kan helpen met hetgeen waar jouw interne vuurtje van gaat branden.

De basis van online succes

Hoe doe je dat? Door de juiste marketingstrategie in te zetten. Want hoe meer mensen je kunt helpen, hoe meer je hart in de fik gaat. Op deze manier creëer je jouw droomleven, met jouw droom klanten en jouw droom aanbod. Dat is de basis van jouw online succes. Op het moment dat een van die drie wegvalt, wankelt de driepoot en valt het om. 


Dus kijk waar je hart van in de fik gaat en kijk of je dat op dit moment aan het doen bent.
Zo nee: wat moet je wel gaan doen? Ga daar aan werken.
Zo ja: ga ervoor zorgen dat je de juiste online marketing strategie op papier gaat zetten en uit gaat voeren. Zo creëer je online zichtbaarheid en trek je je droomklanten aan, gewoon door jezelf te zijn

Wil jij een Queen worden in online marketing? Abonneer je dan op mijn podcast en volg me op Instagram. Ik neem je mee in de wereld van online ondernemen, marketing strategieën, mindset en nog veel meer.
Ga je liever gelijk samen aan de slag zodat je moeiteloos meer omzet gaat genereren? Laat mij je helpen met mijn traject: Groeien met je online droombedrijf.

Liefs,

Lavinia

Laat een reactie achter